Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Dilek'i ekrana bomba bir projeyle geri dönüyor! Başrolde Uğur Güneş ile bir araya gelecek

Gönül Dağı'nın Dilek'i ekrana bomba bir projeyle geri dönüyor! Başrolde Uğur Güneş ile bir araya gelecek

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Uğur Güneş, Avcı dizisiyle ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin kadın başrolü için Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin adı geçiyor.

Sinema / Dizi

06.03.2024, 15:44

Diriliş Ertuğrul, İsimsizler, Kanunsuz Topraklar gibi yapımlarda yer alan Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Yılmaz karakteriyle hafızalara kazındı. Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Uğur Güneş'in ekrana döneceği proje merak ediliyordu.

Birçok proje teklifi alan oyuncu, Bozdağ Film imzalı Avcı dizisiyle ekrana dönecek. Günümüzde geçen bir asker dizisi olan Avcı'nın kasım ayında sete çıkması bekleniyor. 

Can Emre'nin yöneteceği, Atilla Engin'in senaryosunu kaleme alacağı dizide Uğur Güneş'in hayat vereceği Hakan karakterine kimin eşlik edeceği merak konusu olmuştu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, rol için Gönül Dağı'ndan geçtiğimiz sezon finalinde ayrılan Gülsim Ali'nin adı geçiyor. 

Güzel oyuncunun, diziyle sözleşme aşamasında olduğu öğrenildi. Merakla beklenen dizinin kadrosunda İdris Nebi Taşkan da yer alacak. Başarılı oyuncu, Avcı timi içindeki Cengiz karakterine hayat verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading