Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın başrol oyuncusundan yürek yakan veda! Fragmanda ortaya çıktı, gözyaşlarıyla ayrılıyor

Gönül Dağı'nın başrol oyuncusundan yürek yakan veda! Fragmanda ortaya çıktı, gözyaşlarıyla ayrılıyor

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, son olarak 45. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümü beklenirken, yayınlanan fragmana Asuman'ın ayrılık sahnesi damgasını vurdu.

Sinema / Dizi

14.02.2024, 23:39

Köprü Film imzalı TRT1 dizisi Gönül Dağı, sıcak atmosferi, güçlü kurgusu ve oyuncu kadrosuyla seyircinin gönlünü fethetmeyi başardı. Yahya Samancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, ikinci sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Başrollerini Gülsim Ali, Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun paylaştığı dizinin 46. bölümü heyecanla bekleniyor. Gönül Dağı 46. bölümden fragman yayınlandı. Fragmandaki bir sahne,dizide Asuman karakterine hayat  veren Hazal Çağlar'ın ayrılacağı iddialarını gündeme getirdi.

46. bölüm fragman görüntülerinde Asuman'ın babasına bir kaset bıraktığı ve gözyaşları içinde evden ayrıldığı görüüyor. Ramazan'ın ise "Asuman bana kırıldı heralde. Geceden beri telefonlarımı açmıyor" sözleri de dikkat çekti. Fragmanda yer alan bu sahnelerin ardından Asuman'ın hikayeden ayrılacağı yani Hazal Kaya'nın projeye veda edeceği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading