Yandex Metrica

Gönül Dağı'nda işler karışıyor! Ramazan ve Asya evleniyor mu? Asuman'dan yürek dağlayan veda

Gönül Dağı'nda işler karışıyor! Ramazan ve Asya evleniyor mu? Asuman'dan yürek dağlayan veda

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın 43. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Yeni bölümde Ramazan Asya'ya kaçarken, Asuman kendisine gelen evlilik teklifini kabul ediyor.

Sinema / Dizi

25.02.2024, 21:28

TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı, cumartesi akşamları seyircileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Reyting rekortmeni dizi bu hafta 43. bölümüyle ekrana gelecek. 43. bölümden yayınlanan yeni fragmanda ise herkesi şoke eden bir sahne yer alıyor.

Evliliğin eşiğinden dönen Ramazan ve Asuman arasındaki hüzünlü ayrılık sürüyor. Geçtiğimiz hafta Asuman'ın isteme töreni gerçekleşmiş, ikili arasında tartışma yaşanmıştı.

Bu haftaki bölümden yayınlanan ilk fragmanda Asuman'ın "Eğer kararımı soracaksan tamam de. Ne olacaksa olsun artık." dediği duyuluyor. İkinci fragmanda ise Asya, Ramazan'a kaçtığını söylüyor. Fragmanın sonuna bakılırsa Asuman söylediği türküyle yine izleyicilerin yüreğine dokunmayı başaracak.

"Asuman'ın evlilik kararı almasıyla Ramazan da kendi yolunu çizerek Asya ile evlenecek mi?" sorusunun yanıtı ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Gönül Dağı, 43. bölümüyle 11 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading