Yandex Metrica

Gönül Dağı'nda herkesi üzen gelişme! Ramazan ve Asya nişanlandı, Asuman gözyaşlarına boğuldu! 'Eğer vazgeçersem..'

Gönül Dağı'nda herkesi üzen gelişme! Ramazan ve Asya nişanlandı, Asuman gözyaşlarına boğuldu! 'Eğer vazgeçersem..'

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'nın 52. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Ramazan ve Asya'nın nişanlandığı, Asuman'ın gözyaşları içinde olduğu görüldü.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:49

Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi, samimi ve heyecanlı hikayesi ile Cumartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi, bu hafta 52. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı dizinin son bölümlerine Ramazan ve Asuman'ın aşkı damgasını vurmuştu. 51. bölümde Ramazan Asya ile evlenmeyi kabul etmiş ancak son anda Münir Başkan Asuman ile Ramazan'ın ilişkisine onay vermişti.

Dizinin 52. bölümünden yayınlanan fragmanda Ramazan ile Asya'nın nişanlandığı görülüyor. Amcaoğulları ise Münir Başkan'ın onay verdiğini öğrendi. 

Diğer yandan Rıfat'ın ameliyat için gerekli parayı toplamasının ardından Meryem'in göz ameliyatı olduğu görüldü. Sefer ve Zahide ise çocuklarına aileye yeni bir üyenin katılacağını müjdeleyecek.

Gönül Dağı 52. bölüm, 19 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading