Yandex Metrica

Gönül Dağı'nda beklenmedik gelişme! Ramazan ve Asya evleniyor mu? Asuman Münir Başkan'ın izin verdiğini söyleyebilecek mi?

Gönül Dağı'nda beklenmedik gelişme! Ramazan ve Asya evleniyor mu? Asuman Münir Başkan'ın izin verdiğini söyleyebilecek mi?

TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin 51. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda Münir Başkan'ın Asuman'a bir mesaj vermeye çalıştığı görülüyor. Ramazan'ın ise babasının ölümüyle zor günler yaşayan Asya ile evlenme kararı alabileceği tahmin ediliyor.

Sinema / Dizi

28.03.2024, 02:37

Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Fragmanda kasaba halkının Meryem'in gözlerini açtırmak için seferber olduğu görülüyor. Geçtiğimiz bölüm Asuman ile vedalaşan Ramazan, gözyaşları içinde yazdığı defteri koparıp tek tek yakıyor.

Münir Başkan Asuman'a bir mesaj vermeye çalışıyor ve Asuman babasının Ramazan ile olan aşkına onay verdiğini anlıyor. Ancak haberi Ramazan'a vermeye gittiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı görülüyor.

Gülsüm Öğretmen, Asya'nın ona gönlünü kaptırdığını Ramazan'a anlatıyor. Ramazan'ın "Sen de kaderine razı ol, Asya'yı al kapat defteri mi diyorsun?" dediği duyuluyor. Peki Ramazan, Asya ile evlenecek mi? Asuman, babasının izin verdiğini Ramazan'a söyleyebilecek mi?

Gönül Dağı 51. bölüm, 12 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading