Yandex Metrica

Gönül Dağı Meryem diziden ayrılıyor mu? Sevilay Gültekin diziden çıkacak mı?

Gönül Dağı Meryem diziden ayrılıyor mu? Sevilay Gültekin diziden çıkacak mı?

Gönül Dağı dizisinin 57. bölümünden yayınlanan fragmanda Meryem ve Rıfat'ın düğün hazırlıklarına başladığı ancak Meryem'in düğün öncesi Rıfat'ı terk ettiği görüldü. Rıfat'la Meryem'in ayrılmasının ardından Gönül Dağı Meryem diziden ayrılıyor mu sorusu merak edildi. Peki Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin diziden çıkıyor mu?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:01

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamları sımsıcak hikayeleriyle evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Dizide gözleri görmeyen Meryem ile Rıfat'ın hikayesi herkesi etkilemişti. Ancak Meryem'in gözleri açıldıktan sonra Rıfat'a olan tavrının değişmesi seyircileri kızdırdı.

Göz ameliyatı geçirdikten sonra artık görmeye başlayan Meryem, kendisini ameliyat ettirebilmek için baba yadigarı olan kahve dükkanını satan Rıfat'ı beğenmemiş, mesafeli davranmaya başlamıştı. Rıfat'la evlenmek istemeyen Meryem'in, 57. bölümde Rıfat'ı terk ettiği görüldü. 

Meryem-Rıfat çiftinin ayrılmasının ardından Meryem'i canlandıran Sevilay Gültekin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi.  Bu ayrılığın diziye nasıl yansıyacağı henüz bilinmiyor. Sevilay Gültekin'in diziye veda edip etmeyeceği ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Gönül Dağı 57. bölüm, 26 Mart akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading