Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı Doktor Kenan öldü mü? Doktor Kenan'ı kurtlar mı parçaladı?

Gönül Dağı Doktor Kenan öldü mü? Doktor Kenan'ı kurtlar mı parçaladı?

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 41. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Doktor Kenan'ın kanlı gömleği bulunuyor. Peki Gönül Dağı Doktor Kenan öldü mü, Serkan Kuru diziden ayrılıyor mu? Doktor Kenan'ı kurtlar mı parçaladı?

Sinema / Dizi

23.03.2024, 22:59

TRT1'in ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı, her hafta Bozkır'ın sıcaklığını evlere getirmeye devam ediyor. Dizinin bu sezonuna, Doktor Kenan'ın hikayesi damga vuruyor. Muammer ve Döndü'nün oğlu olan Kenan, geçtiğimiz hafta ölüm belgesini görmesiyle büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Kenan ile ilgili bu hafta çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

Gönül Dağı'nın 41. bölümünden 2. fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. İzleyicileri Cumartesi akşamları ekrana kilitleyen diziden yayınlanan fragman heyecanlandırdı. Muammer ve Döndü'nün oğlu olduğunu düşünerek heyecanlanan ancak ölüm belgesini gören Doktor Kenan dağa çıkıyor. Kasabaya kurt indiğini haber alan kasabalı, jandarma ile birlikte Kenan'ı aramaya çıkıyor.

Kasabalının arama çalışmaları devam ederken, Döndü Kenan'a ait kanlı gömlek buluyor. Dizinin 41. bölüm ilk fragmanında da dikkat çeken bir detay yer almıştı. Muammer'in Döndü'ye "Kenan bey bizim oğlumuz" dediği görülüyor.

Yeni bölümden yayınlanan karelerde Doktor Kenan'ın bir kurt saldırısına uğradığı tahmin ediliyor ancak ölmediği görülüyor.

Gönül Dağı 41. bölüm, 27 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading