Yandex Metrica

Gönül Dağı dizisinde izleyicileri üzen ayrılık

Gönül Dağı dizisinde izleyicileri üzen ayrılık

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde yaşanan ayrılık herkesi üzdü. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmana Asuman ve Ramazan'ın ayrılığı yansıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Reytinglerin zirvesinde yer alan dizinin son bölümüne Ramazan ile Asuman'ın ayrılığı damgasını vurdu. Gönül Dağı 34. bölümden yayınlanan fragman da ayrılığın ardından Ramazan ve Asuman'la ilgili ipucu veriyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı, yayınlandığı ilk günden beri çok sevildi. İkinci sezona da iddialı bir başlangıç yapan dizi, reytinglerde birinci olmayı başardı. Dizide yer alan Ramazan ve Asuman karakterlerinin aşkı ise izleyicilerin yüreğine dokunarak konuşulmaya devam ediyor. Genellikle eğlenceli sahnelerde yer alan ikili, bu kez bir ayrılık yaşıyor.

Dizinin 34. bölümüne iki karakterin ayrılığın ardından yaşadığı gönül kırıklığı yansıyacak. Ramazan, dedesi Ciritçi Abdullah ile birlikte manevi bir yolculuğa çıkıyor. Tavırlarıyla ve konuşmasıyla bugüne kadar seyircilerin yüzünü güldüren Ramazan, bu kez ağlatacak.

İşte Gönül Dağı dizisi 34. bölüm fragmanı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading