Yandex Metrica

Gönül Dağı Asuman hakkında şaşırtan iddia! Asuman, Münir Başkan'ın öz kızı değil mi?

Gönül Dağı Asuman hakkında şaşırtan iddia! Asuman, Münir Başkan'ın öz kızı değil mi?

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Hikayesiyle gönüllere taht kuran dizi, her hafta reytinglerin zirvesinde yer almayı başarıyor. Gönül Dağı'nda beğeni toplayan karakterlerden Asuman hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Sinema / Dizi

19.03.2024, 22:32

Bozkır'dan samimi hikayeleri ekrana getiren Gönül Dağı, yayınlandığı ilk bölümden itibaren geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı dizi, ikinci sezonunda da ekranda fırtınalar estiriyor.

Dizinin son bölümlerine Ramazan ve Asuman'ın ayrılığı damga vurmuştu. Asuman'ın Münir Başkan'ın onayladığını söylemek için yetişememesinin ardından Ramazan, Asya ile evlenme kararı almıştı. Daha sonra kararı öğrenen Ramazan, Asya'ya verdiği sözden geri dönmemişti. Yaşananların ardından hem Asuman hem Ramazan zor günler yaşıyor.

ASUMAN EVLATLIK MI?

Hazal Çağlar'ın hayat verdiği Asuman karakteriyle ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. Instagram'da dizinin hayran sayfalarından 'Seferin Sevdası' isimli hesap, Asuman'ın Münir Başkan'ın öz kızı olmayabileceğini iddia etti. Paylaşımda "Asuman Münir Başkan'ın okuttuğu çocuklardan bir evlatlık mı?" ifadeleri yer aldı. 

Daha önce dizide Münir Başkan'ın birçok kişiyi okuttuğu ve sahip çıktığı öğrenilmişti. İddianın gerçek olup olmadığı gelecek bölümlerde netleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading