Yandex Metrica

Gönül Dağı 84. bölüm izle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm full izle

Gönül Dağı 84. bölüm izle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm full izle

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 84. bölümü yayınlandı. Merakla beklenen bölüm dizi biter bitmez internette yerini aldı. İşte Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link haberimizde.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:22

Gönül Dağı dizisinin merakla beklenen 84. bölümü 28 Ocak 2023 günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. İşte Gönül Dağı 84. bölüm izle linki... 

>GÖNÜL DAĞI İZLE...


GÖNÜL DAĞI 83. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Fezai'nin gizli sevdası ortaya çıkar. Acilen para bulması gerekmektedir. Fezai, Selami'ye gider ancak onda da para yoktur. İkili aralarına Ramazan'ı da katarak Fezai'nin Afyon'da yaşayan babasından para istemeye karar verirler. Fezai ihtiyacı olan parayı bulabilecek midir? Selma Öğretmen, burs sınavına girecek olan öğrencilerinin bir engel yüzünden sınava giremeyeceğini öğrenir.

Öğrencilerinin sınava girebilmesi için mücadele eden Selma Öğretmen'in yardımına Taner ve Veysel koşar. Üçlü öğrencileri sınava yetiştirebilecek midir? Hüseyin ve Muammer, kasabalılara yaptıkları oyuna devam ederken kasabalıların ortaklaşa aldığı bir kararla karşılaşırlar.

Kasabalılar iki kardeş için ne yapacaktır? Halime, hastaneye yatıp tedavi olmaya başlamıştır. Halime'nin tahlil sonuçlarını gören Kenan'ı zorlu bir süreç bekler. Halime'nin ameliyatı nasıl sonuçlanacaktır?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR? 

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryosu yapılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği Gönül Dağı'nda sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading