Yandex Metrica

Gönül Dağı 57. bölümden 2. fragman yayınlandı! Meryem'in terk ettiği Rıfat ortadan kayboldu, herkes seferber oldu! 'Artık çok geç'

Gönül Dağı 57. bölümden 2. fragman yayınlandı! Meryem'in terk ettiği Rıfat ortadan kayboldu, herkes seferber oldu! 'Artık çok geç'

TRT1 dizisi Gönül Dağı'nın 57. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Meryem tarafından düğün arefesinde terk edilen Rıfat'ın perişen olduğu görülüyor. Kasaba halkı ortadan kaybolan Rıfat'ı aramak için seferber oluyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:01

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizinin son fragmanı seyirciyi üzdü. Bir önceki fragmanda Meryem'in Rıfat'ı düğün öncesi terk ettiği görülmüştü. Yeni fragmanda ise Rıfat'ın perişan olduğu ve ortadan kaybolduğu görüldü.

Kasabalı, dağa çıkan Rıfat'ı aramaya çıkarken, "Bu acıya dağ dayanamadı Ciritçi Abdullah" sözleri duyuluyor. Güneşi toplayan adam Ciritçi Abdullah'a "Yetişemedim Ciritçi Abdullah" diyor, Abdullah Dede'nin "Çekip çıkaralım düştüğü karanlıktan" demesi üzerine "Çıkaramazsın, çok geç kaldık." diyor. Taner'in ise "Nasıl geç kaldık, Rıfat öldü mü?" dediği duyuluyor.

Diğer yandan Asuman, 'Ramot' kitabı için bir yayınevi ile görüştüğünü söylerken, Ramazan kitabını bitirmeye yoğunlaşıyor. Dilek ve Taner'in bebek heyecanı devam ediyor.

Gönül Dağı 57. bölüm, 26 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading