Yandex Metrica
Gina Torres, 'The Perfect Find' filminin kadrosunda!

Gina Torres, 'The Perfect Find' filminin kadrosunda!

Gina Torres, Netflix'in romantik komedi türündeki The Perfect Find filminin kadrosuna eklendi. Oyuncu, Gabrielle Union ve Keith Powers ile birlikte rol alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:35

Hukuk draması Suits'teki performansıyla tanınan, 9-1-1: Lone Star ve Westworld gibi yapımlarda da rol alan Gina Torres, Netflix'in romantik komedi filmi The Perfect Find'ın kadrosuna dahil oldu. Bir zamanlama çakışması nedeniyle projeden ayrılan Niecy Nash'in yerine geçecek.  Başarılı oyuncu, daha önce kadroda olacağı duyurulan Gabrielle Union ve Keith Powers'a eşlik edecek.

Tia Williams'ın çok satan kitabından uyarlanan The Perfect Find, ikinci bir şans arayan eski bir moda tasarımcısı olan Jenna Jones'un hikayesini anlatıyor. İşini ve nişanlısını kaybeden kadın, yeni işinin hayatında yeni bir başlangıç olacağını umut eder. Ancak yeni patronu Darcy'nin düşmanı olduğunu öğrenir. Jenna, şirketin kameramanı Eric ile bir ilişkiye başlar ve onun Darcy'nin oğlu olduğunu öğrendiğinde işler karmaşıklaşır.

Gabrielle Union tarafından geliştirilen filmin ynetmenliğini Numa Perrier üstlenecek. Senaryoyu ise Perrier, Leigh Davenport ile birlikte kaleme alıyor.

Filmin çekimlerinin Ağustos ayına kadar sürmesi planlanıyor. Şu anda Netflix, film için henüz belirlenmiş bir tarih açıklanmadı ancak 2022'nin ilk yarısında izleyici karşısına çıkabileceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading