Yandex Metrica
SON DAKİKA
George Clooney ve Brad Pitt, Jon Watts imzalı filmde bir araya geliyor

George Clooney ve Brad Pitt, Jon Watts imzalı filmde bir araya geliyor

Hollywood'un iki önemli ismi George Clooney ve Brad Pitt, Jon Watts'ın isimsiz yeni projesinde yeniden bir araya gelecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:01

Oceans üçlemesinde birlikte rol alan George Clooney ve Brad Pitt, Jon Watts'ın yönettiği bir gerilim filminde bir kez daha birlikte rol alacak. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Netflix, Amazon, Apple, Sony, Lionsgate, Universal, MGM, Annapurna ve Warner Bros, filmin hakları için büyük bir ihale savaşına girdi. Watts, iki ünlü ismin başrolü üstleneceği filmi yazacak yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek.

Filmin olay örgüsü büyük ölçüde gizli tutuluyor. Hikaye, aynı işe atanan yalnızlığı seven iki tamirciye odaklanıyor.

Pitt ve Clooney, Ocean's serisine ek olarak Coen Kardeşler'in "Burn After Reading"i için bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl Once Upon a Time in Hollywood filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'ın sahibi olan Brad Pitt, gelecek yıl Bullet Train ve Babylon filmleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Son olarak Netflix'te yayınlanan The Midnight Sky filmini hem yöneten hem başrolünde yer alan George Clooney, şu sıralar "The Tender Bar" filminin çekimleriyle meşgul. Filmin başrollerinde Ben Affleck ve Tye Sheridan yer alıyor.

Brad Pitt George Clooney Oceans

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading