Yandex Metrica
SON DAKİKA
George Clooney'in Ben Affleck'li The Tender Bar filminden ilk fragman

George Clooney'in Ben Affleck'li The Tender Bar filminden ilk fragman

George Clooney'in J.R. Moehringer'in anı kitabından uyarlanan The Tender Bar filminden ilk fragman görücüye çıktı. Filmin başrolünü Ben Affleck üstleniyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:07

Geçtiğimiz yıl The Midnight Sky filmine imza atan George Clooney, yeni projesi The Tender Bar ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Amazon Studios, Clooney'in yönettiği The Tender Bar'ın ilk uzun soluklu fragmanını yayınladı. Başrollerini Ben Affleck'in üstlendiği film, yazar JR Moehringer'ın aynı adlı 2005 tarihli hatıra kitabına dayanıyor ve Charlie Amca'nın barında baba figürlerini arayan JR'ın hikayesini anlatıyor. 

Fragmanda Ben Affleck'in hayat verdiği Charlie Amca'nın "Sana her zaman gerçeği söyleyeceğim. Senin baban öldü. Seninle ben ilgileneceğim." dediği duyuluyor. 1970'li yıllarda bir büyüme hikayesini beyaz perdeye taşıyan The Tender Bar'ın kadrosunda Ben Affleck'in yanı sıra usta oyuncu Christopher Lloyd, Tye Sheridan ve Lily Rabe yer alıyor.

Kadroda bu isimlere Max Martini, Sondra James, Matthew Delamater, Rhenzy Feliz, Max Casella, Ivan Leung, Briana Middleton ve Daniel Ranieri eşlik ediyor.

Senaryosunu Oscar ödüllü William Monahan'ın kaleme aldığı The Tender Bar dünya prömiyerini 10 Ekim'de BFI Londra Film Festivali'nde yaptı. Film, 7 Ocak'ta Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading