Yandex Metrica

Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili flaş gelişme! Çöp Adam dizisi tüm dengeleri değiştirdi

Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili flaş gelişme! Çöp Adam dizisi tüm dengeleri değiştirdi

Star TV'nin yeni dizisi Çöp Adam'ın yayın tarihi belli oldu. Dizinin çarşamba günü yayınlanacak olması şaşırtırken, Gecenin Ucunda dizisinin akıbeti merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:03

Star TV, OGM Pictures imzalı bir dizisini daha izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer alacağı dizinin yayın tarihi belli oldu. "Siz bilinç altınızı bilince dönüştürene kadar o sizin hayatınızı yönlendirecek. Ve siz ona kader diyeceksiniz..." sloganıyla duyurulan dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinleniliyor.

Yağız Alp Akaydın'ın yönettiği, senaryosunu Melek Gençoğlu ile Su Ersöz'ün kaleme aldığı dizi, 23 Kasım Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çarşamba akşamları Gecenin Ucunda dizisinin yayın günü olması nedeniyle bu karar şaşırtırken, dizinin akıbeti merak edildi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÜNÜ DEĞİŞTİRİLDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gecenin Ucunda dizisinin günü değiştirildi. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu bir araya getiren dizi artık salı akşamları ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading