Yandex Metrica
SON DAKİKA
Game of Thrones devam dizisi geliyor! Kit Harington Jon Snow olarak geri dönecek

Game of Thrones devam dizisi geliyor! Kit Harington Jon Snow olarak geri dönecek

Dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ve 2019 yılında ekran macerasını sonlandıran Game of Thrones'un devam projesi geliyor. Dizi, Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow'u konu alacak.

Sinema / Dizi

15.03.2024, 01:32

Sekiz sezon boyunca heyecanla izlenen ancak final sezonuyla hayal kırıklığı yaratan ve hala konuşulan Game of Thrones dizisinin devam projesi için hazırlıklara başlandı. Game of Thrones evreninde geçen House of the Dragon için bekleyiş devam ederken, yeni bir spin-off projesinin ortaya çıkması izleyicileri heyecanlandırdı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Jon Snow'a odaklanacak yeni bir seri için hazırlıklar başladı. Projenin ilerlemesi halinde Kit Harington'ın rolüne geri döneceği belirtildi. HBO'nun hayata geçireceği dizinin henüz geliştirme aşamasında olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, karakterin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Diğer yandan karakterin diğer karakterlerle bağı göz önüne alındığında Arya Stark ve Sansa Stark'ın da yeniden ekrana dönebileceği ifade ebiliyor. 

George R.R. Martin'in "Fire and Blood" romanına dayanan House of the Dragon 21 Ağustos'ta izleyici ile buluşacak. Diğer yandan HBO'nun 10.000 Ships, Voyages ve Dunk and Egg projeleri üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading