Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fox TV'nin Mahkum dizisinde seyirciyi isyan ettiren ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor 'Bunu bize yapmayın'

Fox TV'nin Mahkum dizisinde seyirciyi isyan ettiren ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor 'Bunu bize yapmayın'

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mahkum'da beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrolü üstlendiği dizide ana karakterlerden biri diziye veda ediyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:58

Güney Kore yapımı Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum, yayınlandığı ilk bölümden itibaren adından söz ettirmeyi başardı. Her hafta perşembe günleri seyirciyi ekrana kilitleyen ve reyting zirvesindeki yerini kimseye kaptırmayan Mahkum'la ilgili herkesi üzen bir gelişme yaşandı.

Savcı Fırat Bulut'a hem manevi hem hukuki yardımda bulunan Avukat Cemre Uysal'ı canlandıran Seray Kaya'nın projeden ayrılacağı öğrenildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Cemre Uysal karakterinin hikayesi 2 hafta sonra bitiyor. Oyuncu, kısa süre sonra Mahkum dizisine veda edecek.

Seray Kaya, dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla ve güzelliğiyle kısa süre içinde izleyicilerden beğeni toplamayı başarmıştı.

Oyuncunun ayrılığı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, dizinin senaristi Uğraş Güneş'i etiketleyerek tepki gösterdi. "Bunu bize yapmayın", "Lütfen Cemre ayrılmasın", "Yapım binasına baskın yapacağım", "Daha Cemre-Fırat aşkını göremedik" gibi yorumlar geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading