Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Fast and Furious serisi ne zaman bitecek?

Fast and Furious serisi ne zaman bitecek?

En iyi aksiyon serilerinden biri olan Fast and Furious yıldızı Vin Diesel, serinin ne zaman sona ereceğini duyurdu.

Sinema / Dizi

11.03.2024, 22:49

Serinin 2001'deki ilk filminden beri Dominic Toretto karakterini oynayan aktör, Associated Press ile yakın tarihli bir röportajında, Universal'ın iki filmle birlikte seriyi bitirmeyi planladığını açıkladı. Diesel ayrıca iki filmin 2023 ve 2024'te vizyona girebileceğini söyledi.

"Her hikaye kendi sonunu hak ediyor" diyen Diesel, "İnsanların bitmesi gerekmiyormuş gibi hissedeceğini biliyorum, ama bence her güzel şey bitmeli. Final olması için sebepler var. Bence bu seri bunu hak etti." ifadelerini kullandı.

Serinin üçten altıya kadar olan filmleri ve F9'ı yönetemen Justin Lin, son iki filmi yönetmek için yönetmen koltuğuna geri döneceğini söyledi.

F9'ın başlangıçta 2020'de gösterime girmesi planlanıyordu ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle 25 Haziran 2021'e ertelendi. Fragmanlar, filmin Dominic Toretto ve daha önce adı geçmeyen kardeşi Jacob etrafında döneceğini gösteriyor.

Hızlı ve Öfkeli serisini 11. filmle sona erdirme planları ilk olarak geçtiğimiz yıl bildirilmişti. Serinin 10. filmi 2016'da onaylandı ve 2021'de çıkış yapması planlandı ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle imkansız hale geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading