Yandex Metrica
SON DAKİKA
Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız ile ekrana dönüyor! Hayri'nin karısını oynayacak

Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız ile ekrana dönüyor! Hayri'nin karısını oynayacak

Camdaki Kız dizisiyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Nalan'ın yasak aşkı Hayri'nin karısı ortaya çıkacak. Türkan karakterine ise Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği iddia edildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:42

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin reytinglerinde yaşanan düşüşün ardından hikayede heyecanı artıran hamleler yapılıyor.

Senaristin kitaba yeniden dönüş yapacağı, kitaptaki gibi Nalan'ın yaşadığı hayattan bunalarak yasak aşk yaşadığı Hayri ile bir maceraya atılacağı konuşuluyor.

Sedat ve Melisa'nın görüntülerini izleyen Nalan büyük bir yıkıma uğramıştı. Bunun üzerine Sedat'ı terk eden Nalan, geri adım atmamakta karar kılmıştı. Orijinal hikayeye göre Nalan, Sedat'tan ayrıldıktan sonra Hayri'nin evine yerleşiyor. Türkan ile evli olduğunu bilerek de onunla yaşamayı kabul ediyor.

TÜRKAN KARAKTERİYLE EKRANA DÖNECEK

Diziye Türkan karakterinin dahil olacağı konuşulurken, karakteri kimin canlandıracağı merak konusuydu. Son olarak Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat veren, şimdilerde ise Bergen filmiyle seyirci karşısına çıkacak olan Farah Zeynep Abdullah'ın Türkan karakteriyle ekrana döneceği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading