Yandex Metrica

Fahriye Evcen Alparslan dizi setinden kareleri paylaştı

Fahriye Evcen Alparslan dizi setinden kareleri paylaştı

TRT'nin yeni tarihi yapımı Alparslan ile izleyici karşısına çıkacak olan Fahriye Evcen, setten fotoğraflarını paylaştı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

Yaprak Dökümü'ndeki Necla rolüyle ün kazanan Fahriye Evcen, bir süredir setlerden uzaktı. Evcen, TRT'nin yeni tarihi dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen dizi için gün sayan oyuncu, sette çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Evcen, dizide Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'a hayat verecek. Başarılı oyuncu, çekimler başlamadan önce at binme ve kılıç eğitimleri aldı. Kurt köpekleriyle poz veren Evcen, "Akça ve kurtları. Biraz iyi anlaşıyorlar." notunu yazdı. Oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ALPARSLAN DİZİSİ OYUNCULARI

Alparslan'ın oyuncu kadrosu Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mim Kemal Öke, Barış Bağcı, Esila Umut, Erdinç Gülener, Korel Cezayirli ve Gizem Karaca gibi isimlerden oluşuyor. Alparslan'ı Barış Arduç, babası Çağrı Bey'i Erdinç Gülener, amcası Tuğrul Bey'i ise Barış Bağcı canlandıracak. Mehmet Özgür ise Nizamülmülk'ü oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading