Yandex Metrica

Ethan Hawke'lı Korku Filmi "The Black Phone"dan fragman yayınlandı

Ethan Hawke'lı Korku Filmi "The Black Phone"dan fragman yayınlandı

Scott Derrickson'ın yönettiği korku türündeki The Black Phone'dan fragman yayınlandı. Filmin başrolünü Ethan Hawke üstleniyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:07

Doctor Strange ve Sinister filmlerinin yönetmeni Scott Derrickson, tüyler ürpertici yeni bir korku filmiyle beyaz perdeye geri dönüyor. Filme ilk bakışımızı sağlayan resmi fragman yayınlandı. The Black Phone'un başrolünde ise yıldız oyuncu Ethan Hawke var.

Yazar Joe Hill'in aynı adlı 2004 tarihli kısa öyküsüne dayanan The Black Phone, 1970'lerde bir Colorado kasabasında geçiyor ve çocukları kaçırıp öldüren ve kasaba sakinleri arasında gizlenen korkunç bir katile odaklanacak. 13 yaşındaki içine kapanık ama hızlı düşünen Finney Shaw, gizemli katil tarafından kaçırılır ve sadece bir yatak ve bağlantısı olmayan bir telefon ile bodrum katına kapatılır. Telefon durmadan çalmaya başladığında Finney, katilin önceki kurbanları olan çocukların seslerine bağlanır.

Umutlar tükenmiş gibi göründüğünde, Finney gizemli ve doğaüstü yollarla kaçmanın yolunu keşfeder.

The Black Phone'un oyuncu kadrosunda Jeremy Davies, Madeleine McGraw, E. Roger Mitchell ve James Ransone yer alıyor. It ve Split gibi korku filmlerini anımsatan The Black Phone'da Hawke, seri katil olarak ürkütücü görünüyor. Fragmana bakılırsa film de oldukça gerilimli bir atmosfere sahip olacak.

The Black Phone 4 Şubat 2022'de sinemalarda gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading