Yandex Metrica

Erşan Kuneri dizisi ne zaman başlayacak, nerede yayınlanacak? Netflix resmi fragman yayınladı!

Erşan Kuneri dizisi ne zaman başlayacak, nerede yayınlanacak? Netflix resmi fragman yayınladı!

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisi heyecanla bekleniyordu. Erşan Kuneri karakterine odaklanan diziden fragman yayınlandı. Peki Erşan Kuneri dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? İşte Erşan Kuneri dizisiyle ilgili merak edilenler...

Sinema / Dizi

29.01.2024, 11:07

İlk olarak G.O.R.A filmiyle bilinen Erşan Kuneri karakteri dizi olarak hayata geçirildi. Bir süredir çekimleri yapılan dizi heyecanla bekleniyor. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin rol aldığı Erşan Kuneri'den resmi fragman yayınlandı. Peki Erşan Kuneri ne zaman, nerede yayınlanacak?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ NE ZAMAN VE NEREDE YAYINLANACAK?

Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Erşan Kuneri dizisinin 13 Mayıs'ta yayınlanacağı belirtildi. 

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Necip Memilli, Bülent Şakrak, Merve Dizdar, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi önemli isimler yer alıyor. Dizi, 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında Erşan Kuneri'nin yaşadıklarını ekrana getirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading