Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erkan Petekkaya gazete patronu olarak seyirci karşısına çıkacak! Yayın tarihi belli oldu

Erkan Petekkaya gazete patronu olarak seyirci karşısına çıkacak! Yayın tarihi belli oldu

Son olarak Sana Söz isimli dizide rol alan Erkan Petekkaya, yeni filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dedemin Gözyaşları filminin gösterim tarihi de belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:32

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteriyle adından söz ettiren Erkan Petekkaya, bu sezon Star TV'nin Sana Söz isimli yapımıyla ekrana gelmişti. Petekkaya, Nehir Erdoğan'la birlikte rol aldığı dizide bir polise hayat vermişti. Ancak dizinin reytinglerinin düşük olması nedeniyle kısa süre içerisinde final kararı alınmıştı.

Petekkaya'nın Kırmızı Oda'da yeniden rol alacağı haberinin ardından usta oyuncunun filmiyle ilgili de güzel haber geldi. Oyuncu, Dedemin Gözyaşları filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Çekimleri tamamlanan film, Erkan Petekkaya  ve Halil Ergün'ü bir araya getiriyor. Petekkaya hırslı bir gazete patronuna hayat verirken, Halil Ergün torunuyla yaşayan bir dedeyi canlandıracak.

Dedemin Gözyaşları'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Kılıç, Turgay Tanülkü, Elif Kaya, Ali Kürşat Uzun, Sinem Yıldırım, Ali İpin, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Elif Güçkıran, Kıvanç Erkan, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Emrah Doğan ve Evrim Polat gibi isimler yer alıyor. 

Filmin konusu şöyle: Henüz bebekken, anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Mustafa, küçük ve şirin bir sahil kasabasında dedesi Kemal'in yanında büyük bir sevgiyle büyür. Ne yazık ki, 10 yaşında yakalandığı Lösemi hastalığı ile hem dedesinin hem mahallelinin ve hastanede tanıştığı yeni dostlarının desteği ile mücadele eder.

Mustafa'nın hastanede verdiği mücadele sırasında dedesi ile tanışan muhabir, başta kendi kimliğini saklayarak haber peşinde koşmaktadır. Hem muhabir hem de dede Kemal için bu tanışmanın sonucunda tahmin edilemez olaylar yaşanır. Sevginin ve gerçek dostluğun gücünün, dürüstlüğün baş rolde olduğu filmde, izleyiciler, hem hüzünlenecek hem de büyük bir duygu yoğunluğu içinde sevdiklerine sahip çıkmanın önemini kavrayacaklar.

Dedemin Gözyaşları, 18 Mart 2022 tarihinde gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading