Yandex Metrica

Emily in Paris 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Emily in Paris 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix, hafta sonu gerçekleştirilen TUDUM etkinliği sırasında Emily in Paris 2. sezondan bir tanıtım yayınlayarak prömiyer tarihini duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

Netflix'in sevilen dizisi Emily in Paris, başka bir macera ve moda turuyla geri dönüyor. Geçen yıl sonbaharda yayınlanan ilk sezonun ardından Emily in Paris, Kasım 2020'de ikinci sezon onayını almıştı. Mayıs 2021'de sete geri dönen dizinin çekimleri Ağustos ayında tamamlandı. Şimdi ise Lily Collins başrollü dizinin yeni sezon yayın tarihi duyuruldu.

Netflix'in TUDUM etkinliğinde Emily in Paris 2. sezondan yeni bir fragman yayınlandı ve izleyici ile buluşacağı tarih açıklandı.  Dizinin yaratıcısı Darren Star'a göre dizinin yeni sezonu, Collins'in karakteri ve deneyimlerinin daha derine inmesi üzerine olacak. Ayrıca 2. sezonun ilk sezondan çok daha güçlü olacağı söyleniyor.

Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, William Abadie, Samuel Arnold, Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery ve Camille Razat ilk sezondaki rolleriyle geri dönüyor. İkinci sezonun kadrosuna  Jeremy O. Harris, Lucien Laviscount ve Arnaud Binard dahil oluyor.

Emily in Paris 2. sezon, 22 Aralık'ta Netflix'te olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading