Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekin Koç, Show TV'nin Üç Kuruş dizisinde mi rol alacak?

Ekin Koç, Show TV'nin Üç Kuruş dizisinde mi rol alacak?

Show TV'nin Çukur dizisinden sonra Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş olacak. Dizide başrol için Ekin Koç'a teklif götürüldüğü söyleniyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:51

Çukur dizisinin hemen ardından Üç Kuruş isimli bir dizi hazırlandığı duyurulmuştu. Titiz bir çalışma yürütülen dizi merakla bekleniyor. İddialı olması beklenen dizinin başrolü için Sefirin Kızı dizisinde Gediz olarak izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma yapıldı. Kaygılaroğlu, Kartal karakterine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturacağı dizi, bir seri katil ile polis ve mafya üçgenine odaklanaccak. İkinci başrol için ise Ekin Koç'un ismi konuşuluyor.  Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmet Sencer karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Ekin Koç'un bu teklife sıcak baktığı söyleniyor. Oyuncunun kabul etmesi durumunda dizinin birçok hayran kazanacağı kesin.

Üç Kuruş'un hikayesinde Murat Uyurkulak ve Damla Serim'im imzası olacak. Dizide üç başrol karakter yer alacak. Yakın zamanda diğer iki başrolün de belli olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading