Yandex Metrica

EDHO'yu aratmayacak! ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a peş peşe bomba transfer! Oyuncu kadrosu olay yaratacak

EDHO'yu aratmayacak! ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a peş peşe bomba transfer! Oyuncu kadrosu olay yaratacak

ATV'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın çekimleri devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna art arda güçlü isimler dahil oldu. Diziye dahil olan son isim ise Hakim dizisinde rol alan Ebru Özkan.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:35

EDHO'nun bitmesinin ardından ATV yeni iddialı projesi için harekete geçmişti. Oktay Kaynarca'nın hem başrolünü hem yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam'ın çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Dizinin çekimleri hem Türkiye'de hem Özbekistan'da yapılıyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Son olarak Hakim dizisinde "Yasemin Kaner" karakterine haya veren Ebru Özkan, dizide rol almak için el sıkıştı.

Alican Yaraş ve Yusuf Alp'in senaryosunu yazdığı dizide Ebru Özkan, Oktay Kaynarca ile birlikte başrolü paylaşacak ve "Leyla Türk" karakterini canlandıracak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın oyuncu kadrosunda Pelin Akil, Işık Yücesoy, Eren Vurdem, Batuhan Sezer, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Erkan Sever, İnanç Konukçu, Ragıp Savaş, Pelin Uluskar, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ziya Kürküt, Ömer Kurt, Burcu Binici, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading