Yandex Metrica
SON DAKİKA
EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba'dan bomba gibi proje geliyor! İddialı diziyle anlaştı

EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba'dan bomba gibi proje geliyor! İddialı diziyle anlaştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İlyas karakteriyle hafızalara kazınan Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu. Başarılı oyuncu, yeni dizisi için sete çıkacak.

Sinema / Dizi

10.03.2024, 02:00

ATV'nin fenomen dizilerinden biri olan, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrollerini üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz aylarda aniden yayından kaldırılmıştı. Dizinin kaldırılmasının nedeninin yapım ekibi ve kanal arasındaki tartışma nedeniyle olduğu öğrenilmişti.

Dizi finalinin ardından ünlü oyuncu Ozan Akbaba'nın yeni projesi merak ediliyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre oyuncu, TRT1'de ekrana gelecek olan "Kasaba Doktoru" isimli iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kahraman doktorların hikayesini anlatacak olan dizide Ozan Akbaba "Kemal" rolünü canlandıracak. ARda Sarıgün'ün yöneteceği dizi mart ayında sete çıkacak. 

Senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan'ın kaleme aldığı dizi Kore yapımı "Dr. Romantic"in uyarlaması olacak. Ozan Akbaba'ya eşlik edecek olan oyuncu ise henüz belli değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading