Yandex Metrica
SON DAKİKA
EDHO'nun Blutv'de geri dönmesi bekleniyordu... Milyonluk dava açıldı, anlaşma iptal oldu!

EDHO'nun Blutv'de geri dönmesi bekleniyordu... Milyonluk dava açıldı, anlaşma iptal oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ve Atv arasındaki gerginlik sürüyor. Dizinin aniden yayından kaldırılmasının ardından BluTV'de yeniden döneceği açıklanmıştı.

Sinema / Dizi

15.02.2024, 21:46

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezonuyla izleyici karşısına çıkacaktı ancak ATV ve dizi ekibi arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle ani final kararı alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili müjdeli bir haber geldi. BVB Yapım'ın sahibi Bahadır Özdener, bluTV ile anlaştı. Dizinin "Son Efsane" isimli bir sinema filmiyle geri döneceği duyurulmuştu. Eşkıya ekibinin ayrıca Ozan Akbaba başrollü dizi projesi için hazırlık yapacağı belirtilmişti.

Bu gelişmenin ardından ATV, BVB yapıma 165 milyonluk dava açacağını duyurdu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre kanalın dava açmaya hazırlanması üzerine bluTV, BVB Yapım'la yaptığı sözleşmeden çekildi.

Platform, EDHO ekibinin başka bir iş yapma önerisini kabul etmedi.

Şubat ayında "Yeraltı" isimli dizi projesinin başrolünde Ozan Akbaba'nın yer alacağı, Oktay Kaynarca ve Yunus Emre Yıldırımer'in yer almayacağı bildirilmişti. Ancak yaşanan gelişmeler sonrası iki proje de iptal oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading