Yandex Metrica

EDHO İlyas ölecek mi? EDHO yeni sezondan ilk fragman kafa karıştırdı

EDHO İlyas ölecek mi? EDHO yeni sezondan ilk fragman kafa karıştırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonundan fragman yayınlandı. Fragmanda İlyas'ın vurulma sahnesi dikkat çekiyor. Peki EDHO İlyas öldü mü, diziden ayrılıyor mu?

Sinema / Dizi

13.03.2024, 07:14

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı dizi uzun süredir bekleniyordu. EDHO yeni sezondan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda İlyas Çakırbeyli'nin vurulduğu sahneler yer alıyor. Peki İlyas Çakırbeyli öldü mü, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

EDHO İLYAS ÖLDÜ MÜ?

Yeni sezonda diziler bir bir başladı ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bekleyiş sürüyor. Uzun süredir beklenen EDHO'dan yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümü 26 Ekim'de izleyici ile buluşacak.

EDHO 200. bölümden yayınlanan fragmanda konuk oyuncu olarak dizide yer alan Cemal Hünal, İlyas'ı öldürmeyi planlıyor ve İlyas Çakırbeyli'nin arabada vurulduğu sahne görülüyor. Hızır Çakırbeyli ise İlyas'ın öldüğünü söylüyor. Fragmanda "İlyaslar'ı tuzağa çekmişler!" ifadesi duyuluyor. İlyas'ın ölüp ölmediği şimdilik bilinmiyor. Detaylar Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde netleşecek.

>EDHO 200. bölüm fragmanı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading