Yandex Metrica

Ebru Şahin'li Destan reytinglerde zirvede! İşte 30 Kasım reyting sonuçları

Ebru Şahin'li Destan reytinglerde zirvede! İşte 30 Kasım reyting sonuçları

ATV'de yayınlanan Destan dizisi ilk bölümünden beri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Destan, ikinci bölümüyle de reytinglerde başarı elde etti. İşte 30 Kasım reyting sonuçları...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:23

Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrollerinde yer aldığı Destan dizisi, dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümüyle de büyük ses getiren Destan, hem sosyal medyada çok konuşuldu hem reytinglerin zirvesine yerleşmeyi başardı. 

Dün akşam ekrana gelen Destan, Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı dizilerinin reyting sıralaması merak ediliyor. Peki 30 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım birinci oldu? İşte 30 Kasım reyting sonuçları...

Destan ikinci bölümüyle Total grubunda birinciliği elde etti. İkinci sıraya Esra Erol'da, üçüncü sıraya ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yerleşti. AB grubunda ise birinci sırada Evlilik Hakkında Her Şey, ikinci sırada Masumlar Apartmanı yer alırken, Destan günü üçüncü sırada tamamladı.

ABC1 grubunda ise Destan yine zirveye yerleşti. İkinci sırada Masumlar Apartmanı,  üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading