Yandex Metrica

Ebru Şahin başrollü Destan dizisinden büyük başarı! Tüm yapımları geride bıraktı

Ebru Şahin başrollü Destan dizisinden büyük başarı! Tüm yapımları geride bıraktı

ATV'nin merakla beklenen Destan dizisi dün akşam izleyici ile buluştu. Büyük ilgi gören yapım reytinglerde de bekleneni elde etmeyi başardı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:21

Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrollerini paylaştığı Destan dizisi heyecanlı bir bekleyişin ardından dün yayın hayatına başladı. Dizi, ilk bölümüyle izleyicilerden tam not almayı başardı. Sosyal medyada da çok konuşulan Destan, henüz ilk bölümden reytinglerde iyi bir sıralama elde etti.

Dün akşam Destan, Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey ve Masterchef Türkiye ekranlara geldi. ATV'nin yeni dizisi Destan, tüm yapımları geride bırakarak ilk sıraya yerleşti.

Destan birinci bölümüyle Total ve ABC grubunda Salı gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total'de 2. sırada Esra Erol'da, 2. sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı. AB grubunda ise ilk sıraya Masumlar Apartmanı yerleşti. 2. sırada 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber', 3. sırada "Evlilik Hakkında Her Şey", 4. sırada ise 'Destan' yer aldı.

ABC grubunda ise Destan günü 1. olarak tamamladı. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber 2. sırada, Masumlar Apartmanı ise 3. sırada yer aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading