Yandex Metrica

Duy Beni dizisinde tepki çeken sahne! Bu kadarına da pes!

Star TV'de yayınlanan Duy Beni isimli dizi, sahneleriyle çok konuşulmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz bölümlerde zorbalık sahnesiyle tepki çeken dizi bu sefer de ayak fetişi sahnesiyle gündemde.

Sinema / Dizi

31.01.2024, 13:37

Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak ve Bedia Ener gibi oyuncuların rol aldığı Duy Beni dizisi tartışmalı sahneleriyle gündem olmaya devam ediyor.

Maddi durumu iyi olmayan ve bursla özel okulda okuyan iki genç, kendisini okulda istemeyen diğer arkadaşları tarafından zorbalığa maruz kalan öğrencileri anlatan dizi tartışmalı sahneleriyle izleyicilerin tepkisini çekiyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA SKANDAL SAHNE VAR

Geçtiğimiz aylarda, öğrencilerin herkesin içinde soyularak kamera kaydına alınma sahnesi çok konuşuldu. Sosyal medyada iki gence yapılanların taciz olduğunu söyleyen kullanıcılar, "Çocukların bilinçaltına ne koymaya çalışıyorsunuz?" ve "Senaristler ne yaptığının farkında mı?" yorumununda bulundu.

Söz konusu dizinin bir bölümünde, 'ayak fetişizmi' sahnesi damga vurdu. Dizide okulun sahibinin kızı ve zorba karakteriyle tanınan Melisa karakteri, başka bir öğrenciye ayakkabısını giydiriyor. Sahnede uzun uzun ayak okşamanın olması ise izleyicinin tepkisine yol açtı. Pek çok kullanıcı "Bir lise dizisinde böyle bir ayak sahnesi neden var." şeklinde tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading