Yandex Metrica

Duy Beni dizisi de reyting kurbanı oldu! Ekrana veda edecek! Final tarihi belli oldu

Duy Beni dizisi de reyting kurbanı oldu! Ekrana veda edecek! Final tarihi belli oldu

Yaz aylarında ekrana gelen ve beğeni toplayan Duy Beni dizisinin reytingleri uzun süredir düşüşteydi. Final yapıp yapmayacağı merak edilen diziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:01

Başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Halin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, ilk bölümüyle 7 Temmuz'da izleyici karşısına çıktı. Star TV'de ekrana gelen ve senaryosunu Meriç Demiray ile Cüneyt Bolak'ın kaleme aldığı dizi, yaz aylarında iyi bir reyting elde etmeyi başardı.

Ancak yeni sezonun başlamasıyla birlikte reyting oranlarında büyük düşüş yaşandı. Bu da final iddialarını beraberinde getirdi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

REYTİNGLER DÜŞÜK GELİRSE FİNAL YAPACAK

Reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalan dizinin ne zaman final yapacağı merak ediliyordu. Dizinin 20. bölümde ekrana veda edeceği uzun süredir konuşulan iddialar arasındaydı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Duy Beni 20. bölümde final yapmayacak.

Bir değişiklik olmazsa 21. bölümdeki performansına bakılacak. 22. bölümde bitebileceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading