Yandex Metrica

Dünya Kupası nedeniyle TRT'de hangi diziler yayınlanmayacak? Yayın planı belli oldu

Dünya Kupası nedeniyle TRT'de hangi diziler yayınlanmayacak? Yayın planı belli oldu

Dünya Kupası maçları TRT'de yayınlanacak. Bu nedenle bazı diziler ekrana gelmeyecek. TRT'nin yayın planı ve hangi dizilerin yayınlanmayacağı belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:04

FIFA Dünya Kupası maçları, 20 Kasım ile 18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Maçlar 5 farklı şehirde ve 8 farklı stadyumda oynanacak. Dünya Kupası maçlarını TRT yayınlayacak. Bu nedenle dizilerin nasıl etkileneceği merak konusuydu. TRT'nin ilk hafta için yayın planı belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 20 Kasım Pazar günü Teşkilat, 21 Kasım Pazartesi Alparslan Büyük Selçuklu, 22 Kasım Salı günü ise Yürek Çıkmazı'nın yeni bölümü özetsiz olarak ekrana gelecek. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

DÜNYA KUPASI'NDA HANGİ DİZİLER YAYINLANMAYACAK?

23 Kasım Çarşamba gününden 27 Kasım'a kadar ise diziler yayınlanmayacak. Bu durumda 24 Kasım Perşembe "Balkan Ninnisi", 25 Kasım Cuma "Kasaba Doktoru", 26 Kasım Cumartesi "Gönül Dağı", 27 Kasım Pazar "Teşkilat" yayınlanmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading