Yandex Metrica

Don Cheadle, Noah Baumbach imzalı White Noise'un kadrosunda!

Don Cheadle, Noah Baumbach imzalı White Noise'un kadrosunda!

Don Cheadle, Noah Baumbach'ın Don DeLillo romanından uyarlanacak olan White Noise filminin kadrosuna eklendi. Başrollerde Adam Driver ve Greta Gerwig yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:38

Frances Ha, Mistress America, Greenberg gibi filmlere imza atan Noah Baumbach, bir süredir Netflix için bir film hazırlığında. Yönetmen, Don DeLillo'nun White Noise filmini beyaz perdeye uyarlıyor. Başrollerinde Adam Driver ve Greta Gerwig'in yer aldığı filmin kadrosuna Crash, Hotel Rwanda gibi filmlerde rol alan Don Cheadle katıldı.

Bir hiciv komedisi, postmodern edebiyat klasiği olarak değerlendirilen White Noise, bir üniversitenin Hitler araştırmaları bölümünde profesör olan Jack Gladney'i konu alıyor. Jack ve dördüncü karısı Babette, dört çocuklarıyla birlikte yaşam sürmektedir. Bir tren kazası zehirli kimyasalların yayılmasına neden olduğunda, ölümcül bir kimyasal bulut ailenin hayatının üzerinde gezmeye başlar. Roman medyanın durumu, tüketim kültürü, insan eliyle yaratılan felaket gibi temaları işliyor.

Filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Jodie Turner-Smith'in dahil olduğu duyurulmuştu. Kadroda ayrıca Raffey Cassidy, May Nivola ve Sam Nivola da yer alıyor.

Noah Baumbach filmi yazıp yönetecek. White Noise, yönetmenin 2017 yapımı The Meyerowitz Stories filmi ve 2019 yapımı Marriage Story filmlerinin ardından Netflix ile üçüncü işbirliği olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading