Yandex Metrica

Dokuz Oğuz dizisinde peş peşe hatalar! İzleyiciler sosyal medyada isyan etti: Bu kadarı da olmaz!

Dokuz Oğuz dizisinde peş peşe hatalar! İzleyiciler sosyal medyada isyan etti: Bu kadarı da olmaz!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Dokuz Oğuz dizisi, posterindeki hataların ardından yeni bir hata ile izleyici karşısına çıktı. Diziyi seyredenler, bu hatayı görünce 'bu kadar da olmaz' diyerek sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Sinema / Dizi

21.03.2024, 09:22

Fox TV'de yayınlanan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi, geçtiğimiz günlerde afişinde meteor ve 2. Dünya Savaşı'nda kullanılan uçaklar içerdiği için eleştiri konusu olmuştu. Afişi görenler, ilk bakışta bu görsellerin bilinçli mi yoksa aceleyle mi konulduğunu anlayamamıştı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YAZIM HATASI YAPILDI

Kubilay Aka, Yasemin Kay Allen, Deniz Işın ve Dağhan Külegeç gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümünde de yazım hatası yapıldı.

Dokuz Oğuz dizisinin bir sahnesinde, "Müdahale Timi" yerine "Müdahele Timi" yazılması dikkatleri çekti. Dizideki bu sahne kısa süre içerisinde sosyal medyada viral oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading