Yandex Metrica

Sitede Ara

Disney Plus Türkiye'ye ne zaman geliyor? Disney Plus kaç TL olacak? Disney Plus'ta neler var?

Disney Plus Türkiye'ye ne zaman geliyor? Disney Plus kaç TL olacak? Disney Plus'ta neler var?

Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus'ın Türkiye'de ne zaman yayın hayatına başlayacağı merak ediliyor. Disney Plus Türkiye'ye ne zaman geliyor, ücreti ne kadar? sorularına yanıt aranıyor. Disney, bu yaz yayına gireceği tarihi ve platformun ücretini açıkladı. İşte detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:03

Dijital yayın platformlarına olan ilgi arttıkça, platform sayısı da artmaya devam ediyor. Amazon, Apple ve Disney gibi büyük şirketlerin de streaming pazarına dahil olmasıyla dijital platformlar arasında rekabet hızla artıyor. Disney'in yayın platformu Disney Plus, uzun süredir Türkiye'de yayın hizmetine başlamaya hazırlanıyor. Bunun için birçok ünlü isimle anlaşan ve projelerin hazırlığına başlayan Disney Plus'ın ne zaman yayına başlayacağı merak ediliyordu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

DİSNEY PLUS ÜCRETİ NE KADAR?

Disney, bu yaz yayın hizmetini sunacağı 42 ülke ve 11 yeni bölgenin lansman tarihlerini açıkladı. Disney Plus, 14 Haziran'da ülkemizde yayın hayatına başlayacak. Disney+ Türkiye'deki üyelik ücretinin aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olacağını da duyurdu. Disney Plus, yıllık 279,90 TL’lik özel tanışma paketi de sunuyor. Bu paketle birlikte üyeler Disney Plus'ı 8 ay fiyatına 12 ay kullanabilecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, platformda Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan içerikler yer alacak.

Disney Plus üyeleri, Star Wars içerikleri olan "The Book of Boba Fett" ve "The Mandalorian" gibi platforma özel içerikleri e izleyebilecek. Platformda ayrıca Ryan Reynolds başrollü "Free Guy" filmi, "The Simpson", "How I Met Your Mother" gibi diziler de bulunuyor. Diğer yandan platformun Türkiye yapımı orijinal dizi ve filmleri için hazırlıklar da devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading