Yandex Metrica
SON DAKİKA
Disney Plus Kaçış dizisinden nefes kesen yeni fragman! 'Hayatta kalmak için ne kadar ileri gidersin?'

Disney Plus Kaçış dizisinden nefes kesen yeni fragman! 'Hayatta kalmak için ne kadar ileri gidersin?'

Disney Plus'ın ilk Türk dizisi Kaçış'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanı kısa süre içinde büyük beğeni topladı. Dizi, hikayesiyle oldukça dikkat çekici görünüyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:19

Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus, 14 Haziran'da Türkiye'de yayın hizmeti vermeye başlayacak. Birçok projesinin hazırlığını sürdüren platformun hem ilk Türk yapımı hem en iddialı yapımlarından Kaçış dizisinden geçtiğimiz hafta tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Şimdi ise diziden heyecan dolu bir fragman yayınlandı.

O3 Medya ve Same Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstleniyor. Engin Akyürek'e ait olan hikayenin senaryosunu ise Ali Doğançay kaleme aldı. Dram ve aksiyon türlerini harmanlayan dizi, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin araştırma yapmak üzere Ezidi köyüne gitmesi sonrası yaşananları konu alıyor.

Dizide Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'na Aras Aydın Levent Ülgen,  Onur Bay, Leyla Tanlar, Aziz Çapkurt gibi isimler eşlik ediyor. 

Kaçış, 14 Haziran'da Disney Plus'ta olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading