Yandex Metrica

Destan dizisi Batuga çıkıyor mu? Edip Tepeli diziden ayrılıyor mu?

Destan dizisi Batuga çıkıyor mu? Edip Tepeli diziden ayrılıyor mu?

Salı akşamları ekrana gelen Destan dizisiyle ilgili hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Edip Tepeli'nin diziden ayrılacağı öne sürüldü. Peki Destan Batuga diziden ayrılıyor mu? Edip Tepeli Destan'dan çıkıyor mu? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

31.01.2024, 03:02

ATV'nin tarihi dizisi Destan, Salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Bozdağ Film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay ve Fethi Bayram otururken, senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ikilisi kaleme alıyor. 

Başrollerini Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin paylaştığı diziyle ilgili bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Dizide Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli'nin projeden ayrılacağı, Ebru Şahin'e yeni bir partner geleceği iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Bozdağ Film'den konuyla ilgili açıklama geldi.

"TAMAMI YALAN VE GERÇEK DIŞI"

Bozdağ Film'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Destan dizimizin başrol oyuncularından, Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli’nin dizimizden ayrılacağı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı haber siteleri ve sosyal medyada yer alan iddiaların tamamı yalan ve gerçek dışıdır.

Destan'ın ezberleri bozacak yeni bölümlerinde oyuncumuz Edip Tepeli, Batuga karakteriyle destanlar yazmaya devam edecektir." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading