Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Denzel Washington'lı The Tragedy of Macbeth'ten yeni fragman

Denzel Washington'lı The Tragedy of Macbeth'ten yeni fragman

a24, Denzel Washington'ın Lord Macbeth olarak başrolde yer aldığı The Tragedy of Macbeth filminden resmi bir fragman daha paylaştı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:08

Qualizer, Man on Fire, American Gangster, Training Day gibi yapımların usta oyuncusu Denzel Washington, yeni filmi The Tragedy of Macbeth ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. A24, film için resmi bir teaser yayınlandı. William Shakespeare'in oyunundan uyarlanan film Joel Coen tarafından yazılıp yönetiliyor. Başrolde Washington'a Frances McDormand eşlik ediyor.

Büyüleyici bir öfkenin eseri olan film, Joel Coen'in İskoç trajedisine dair yaratıcı vizyonu, kör eden bir açgözlülük ve pervasız bir hırsı anlatan bir film. Dünya prömiyerini eylül ayında New York Film Festivali'nde yapan film, çoğunlukla olumlu eleştiriler almayı başardı.

William Shakespeare'in efsanevi 17. yüzyıl oyununa dayanan The Tragedy of Macbeth, bir İskoç generalin kral olmak için talihsiz yolculuğunu ve bu hırsın ölümü getirmesini konu alıyor. Oyuncu kadrosunda Washington ve McDormand'a Corey Hawkins, Alex Hassell, Kathryn Hunter, Harry Melling, Bertie Carvel, Moses Ingram ve Brendan Gleeson eşlik ediyor.

The Tragedy of Macbeth, 25 Aralık'tan itibaren ABD sinemalarında, 14 Ocak'tan itibaren Apple TV+'ta yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading