Yandex Metrica

Demir Kadın: Neslican'da Neslican Tay'ı kim oynuyor?

Demir Kadın: Neslican'da Neslican Tay'ı kim oynuyor?

Demir Kadın: Neslican filmi'nin gala öncesinde Neslican Tay'ı kimin oynatacağı merak konusu oldu.Filmin oyuncusu kadrosunda kimler yer aldığı ve vizyon tarihi izleyiciler tarafında araştırılmaya başlandı. Neslican Tay' karakterine kim hayat verecek, film ne zaman vizyona girecek? işte detaylar..

Sinema / Dizi

06.03.2024, 08:42

Filmde kanser teşhisi konmasının aredından Neslican Tay'ın yaşadığı zorluklara yer veriyor. yaşanma tutunma savaşını ele alan filmin gala öncesi film de yer alacak oyuncular merak edilmye başalandı. Neslican Tay'ı kim oynuyor? Film vizyona ne zaman girecek? detaylar haberimizde..

Demir Kadın: Neslican karakterine hayat verecek oyuncu Naz Çağla Irmak olduğu belirlendi. Naz Çağla Irmak uzun zamandır bugünü beklediğini bekleterek şu ifadelere yer verdi; "Galiba hepimiz hayatımızın en kıymetli işinde bulunduk. En azından benim özelimde böyle. Çok sahici ve çok özel bir şey izleyeceğinizi düşünüyorum. İyi seyirler diliyorum." ifadelerini kullandı.

VİZYONA NE ZAMAN GİRECEK?

Senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği film, 27 Ocak 2023'te vizyona girecek.

Filmde Neslican Tay'ı Naz Çağla Irmak canlandırıyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Deniz Uğur, Mesut Akusta, Naz Çağla Irmak, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince Varley, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya, Sedef Şahin ve Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading