Yandex Metrica

David Fincher'ın The Killer filminin çekimleri kasımda başlayacak

David Fincher'ın The Killer filminin çekimleri kasımda başlayacak

David Fincher, The Killer adlı yeni filminin çekimlerine kasım ayında Paris'te başlayacak. Başrolde Michael Fassbender'ın ye alacağı konuşuluyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

Fight Club, Seven, Gone Girl, The Social Network gibi filmlerle sinemaseverlerin gönlünü kazanan David Fincher, son olarak Netflix yapımı Mank'e imza atmıştı. Filmin yayınlandığı dönem Fincher, Netflix ile çeşitli içerikler üretmek için dört yıllık bir anlaşma yapmıştı. Şimdi ise sözleşmenin bir parçası olarak Alexis Nolent ve Luc Jacamon tarafından yayınlanan Fransız çizgi romanı The Killer uyarlamasını yönetecek.

Mank ile Oscar kazanan görüntü yönetmeni Erik Messerschmidt, El Diario Vasco'ya konuştu ve The Killer'da Fincher ile yeniden bir araya geleceğini doğruladı.

Ayrıca filmin çekimlerinin kasım ayında Paris'te başlayacağını ve 2022'nin sonlarında Netflix'te yayınlanmasının planlandığını belirtti.

Seven filminin senaristi Andrew Kevin Walker, seriyi uyarlayacak. Henüz onaylanmamış olsa da kaynaklar, Michael Fassbender'ın filmin başrolü olacağını söylüyor. 

The Killer, ahlaki pusulası olmayan bir dünyada psikolojik kriz yaşamaya başlayan soğukkanlı bir suikastçıyı merkez alıyor. Suikastçı, vicdan azabı çekmeye başlamasıyla psikolojik çöküşe doğru sürüklenir ve yavaş yavaş aklını kaybetmeye başlar. Film "Profesyonel bir suikastçının acımasız ve kanlı bir noir hikaye" olarak nitelendiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading