Yandex Metrica

Sitede Ara

Daniel Craig'li No Time to Die filminden yeni fragman

Daniel Craig'li No Time to Die filminden yeni fragman

Daniel Craig'in ikonik James Bond karakterini son kez canlandırdığı No Time to Die filminden yeni fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:42

Daniel Craig'in son kez James Bond karakterine hayat verdiği No Time to Die, uzun süredir bir ertelemeyle karşı karşıya. Pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır ertelenen filmin Ekim ayında sinemaseverler ile buluşması bekleniyor. No Time to Die'dan yeni bir fragman yayınlandı.

Cary Fukunaga'nın yönetmenliğini yaptığı, Robert Wade, Phoebe Waller-Bridge ve Neal Purvis ile birlikte senaryosunu yazdığı film yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kadroda Daniel Craig'e Lea Seydoux, Ana de Armas, Rami Malek, Lashana Lynch, Naomie Harris ve Ben Whishaw eşlik ediyor.

Oscar ödüllü Malek, filmin kötü karakteri olarak izleyici karşısına çıkacak. 

No Time to Die'ın konusu şöyle: Aktif ajanlık görevinden ayrılarak Jamaika'da sakin bir yaşam süren James Bond'un bu hayatı, CIA'daki arkadaşı Felix Leiter'ın yardım istemesiyle birlikte sona erer. Arkadaşına yardım etmek için bir kez daha tehlikeye atılan Bond, kaçırılan bilim adamını kurtarmak için mücadele ederken, yeni teknolojiyi kullanan gizemli bir suçluyla karşı karşıya gelir.

Film, 30 Eylül'de İngiltere'de, 8 Ekim'de ABD'de, ülkemizde ise 1 Ekim'de gösterime girmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading