Yandex Metrica

Dan Fogler, The Offer dizisinde Francis Coppola'yı canlandıracak

Dan Fogler, The Offer dizisinde Francis Coppola'yı canlandıracak

The Godfather yapımına odaklanan The Offer dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Dan Fogler, yönetmen Francis Ford Coppola'yı oynayacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Giovanni Ribisi, Colin Hanks ve Dan Fogler, Paramount'un The Godfather filminin yapımına odaklanan mini serisi The Offer'ın kadrosuna katıldı. Tony ödüllü Dan Fogler, dizide Godfather yönetmeni Francis Ford Coppola'yı canlandıracak. Giovanni Ribisi, kötü şöhretli Joe Colombo'yu, Colin Hanks ise stüdyo üzerinde oldukça fazla güce sahip olan Barry Lapidus'u oynayacak.

Seride The Godfather yapımcısı Albert S. Ruddy'yi başlangıçta Armie Hammer canlandıracaktı. Ancak hakkında çıkan istismar iddiaların ardından Hammer'ın kadrodan çıkarılmasıyla, yapımcıyı oynayacak isim Miles Teller oldu. Matthew Goode ise çekimler sırasında Paramount yöneticisi olan Hollywood efsanesi Robert Evans'a hayat verecek.

10 bölümlük The Offer, Paramount Stüdyoları ve yazarlar Nikki Toscano ile Michael Tolkin tarafından hazırlanıyor.  

The Offer, iki kez Oscar'ın sahibi olan yapımcı Al Ruddy'nin, Francis Ford Coppola'nın yönettiği ve Mario Puzo ile birlikte uyarladığı 1972 yapımı ikonik The Godfather'ı yapma deneyimine dayanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading