Yandex Metrica

Cumhuriyet filminde Atatürk'ü kim canlandıracak?

Cumhuriyet filminde Atatürk'ü kim canlandıracak?

Cumhuriyet'in 100. yılında hayata geçirilecek olan Mustafa Kemal Atatürk projesinde, Atatürk'e Aras Bulut İynemli'nin canlandıracağı öğrenildi.

Sinema / Dizi

14.03.2024, 04:35

Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne özel, 29 Ekim 2023'te özel bir sinema projesi geliyor. Yaklaşık 2 yıldır yürütülen çalışmaların ardından filmde Atatürk'ü kimin canlandıracağı belli oldu. Lanistar Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Mehmet Ada Öztekin'in yöneteceği filmin başrolünde Aras Bulut İynemli yer alacak.

Ayşe Arman'ın paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:

"Duyduk duymadık demeyin!!! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023’te, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bir projeden söz ediyorum. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin var. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak??? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli."

Arman, açıklamasının devamında İynemli'nin Çukur ve 7. Koğuş'taki Mucize'deki performansını hatırlatarak, "Çok gerçek buluyorum onu. Samimi, sahici. Abartılı hiç bi şeyi yok. Ultra doğal bi oyunculuğu var, oynamıyor, canlandırdığı kişi oluyor. Kısacası her rolün altından kalkabileceğini düşünüyorum." dedi.

Aras Bulut İynemli Atatürk oluyor

İynemli'nin yakın çevresi, görüşmelerin devam ettiğini ve yapım şirketi ile oyuncu arasında ufak pürüzlerin olduğunu açıkladı.

Çekimlerine 2022 yılında başlanması beklenen filmin 29 Ekim 2023'te gösterime girmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading