Yandex Metrica
SON DAKİKA
Chris Pratt'lı The Tomorrow War'dan son fragman!

Chris Pratt'lı The Tomorrow War'dan son fragman!

Chris Pratt'ın başrolü üstlendiği bilim kurgu aksiyon filmi The Tomorrow War'dan prömiyer öncesi son fragman yayınlandı. Film, Temmuz ayında Amazon Prime Video'da olacak.

Sinema / Dizi

08.02.2024, 11:19

Amazon, Chris Pratt'ın başrolde olduğu zaman yolculuğu filmi The Tomorrow War'ın son fragmanını izleyicilerin beğenisine sundu. Fragman, insanlığın kaybettiği galaksiler arası bir savaş hakkında uyarı yapmak için zamanda geriye giden bir grup zaman yolcusunu gösteriyor. 

Bilim kurgu ve aksiyon türlerini harmanlayan filmin yönetmenliğini Chris McKay üstleniyor. Senaryoda ise Zach Dean'in imzası bulunuyor.

Filmin oyuncu kadrosu Yvonne Strahovski , Betty Gilpin , Sam Richardson , Edwin Hodge , Jasmine Mathews , Ryan Kiera Armstrong , Mary Lynn Rajskub , Theo Von ve Keith Powers gibi başarılı isimlerden oluşuyor.

The Tomorrow War'ın resmi özeti şöyle:

"2051 yılından bir grup zaman yolcusu, acil bir mesaj iletmek için geldiğinde dünya şaşkına döner. Gelecekte otuz yıl sonra insanlık, ölümcül bir uzaylı türüne karşı küresel bir savaşı kaybedecektir. Hayatta kalmak için tek umut, şimdiki asker ve sivillerin geleceğe taşınması ve bu savaşa katılmasıdır. İşe alınanlar arasında lise öğretmeni ve aile babası olan Dan Forester da bulunmaktadır. Dan, küçük kızı için dünyayı kurtarmaya kararlıdır. Gezegenin kaderini yeniden yazmak için dahi bir bilim adamı olan, görüşmediği babasıyla bir araya gelir."

Film, 2 Temmuz'da Amazon Prime Video'da sinemaseverlerle buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading