Yandex Metrica
SON DAKİKA
Chris Evans ve Scarlett Johansson, 'Ghosted' filminde bir araya geliyor

Chris Evans ve Scarlett Johansson, 'Ghosted' filminde bir araya geliyor

Scarlett Johansson ve Chris Evans, Apple yapımı Ghosted filminde başrolleri paylaşacak. Filmin yönetmen koltuğunda Dexter Fletcher oturacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

Marvel Sinematik Evreni'nde Kaptan America'yı oynayan Chris Evans ve Black Widow'u canlandıran Scarlett Johansson, Apple'ın macera filminde bir araya geliyor. Ghosted isimli projenin yönetmenliğini Rocketman'in arkasındaki yönetmen Dexter Fletcher üstlenecek. Senaryoyu ise Deadpool ve Zombieland'in senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick kaleme alacak.

Chris Evans aynı zamanda David Ellison, Dana Goldberg ve Skydance'den Don Granger ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Filmin hikayesi henüz gizli tutuluyor ancak projenin Michael Douglas ve Kathleen Turner'ın oynadığı 1984 yapımı macera filmi "Romancing the Stone" tarzında romantik bir aksiyon macerası olacağı söyleniyor.

Disney'e açtığı dava ile gündemde olan Scarlett Johansson, geçtiğimiz günlerde Wes Anderson'ın yeni filminin kadrosuna dahil oldu. Johansson, bu filmde Tom Hanks, Bill Murray, Tilda Swinton, Margot Robbie ve Adrian Brody ile birlikte rol alacak. Chris Evans ise son olarak Ryan Reynolds başrollü Free Guy filmine konuk oldu. Aktör, daha önce de Apple orijinali Defending Jacob ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading