Yandex Metrica
SON DAKİKA
Chloe Zhao'nun Eternals filminden İlk fragman!

Chloe Zhao'nun Eternals filminden İlk fragman!

Chloe Zhao'nun yönetmenliğini yaptığı, Marvel yapımı Eternals filminden ilk fragman yayınlandı. Filmde Angelina Jolie ve Salma Hayek gibi isimler yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:30

"Songs My Brother Taught Me", "The Rider" gibi filmlere imza atan, bu yıl Nomadland ile ödül sezonunda adından söz ettiren Chloe Zhao, Marvel Sinematik Evreni'ne adım atıyor. Marvel'ın 4. faz filmlerinden merakla beklenen Eternals'tan ilk fragman yayınlandı. İlk resmi fragman, Marvel süper kahraman ailesine ilk bakışı sunuyor.

Senaryosunu Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo'nun kaleme aldığı Eternals, ilk olarak 1976'da ünlü çizgi roman yaratıcısı Jack Kirby'nin eseri olarak ortaya çıktı. Kirby'nin hikayelerinde, Celestials isimli varlıklar, dünyayı 5 milyon yıl önce ziyaret ediyor ve insanlar üzerinde genetik deneyler yaparak mutantların var olmasının yolunu açıyordu. Deneyler sırasında iki yeni ırk meydana gelir: sert düşmanlar haline gelen Eternals ve Devants.

Film, ayrıca dikkat çeken bir oyuncu kadrosunu da bir araya getiriyor. Kadroda Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Lia McHugh, Barry Keoghan, Don Lee ve Kit Harington yer alıyor. 

Eternals'ın resmi özeti şöyle: "Marvel Studios'tan Eternals, Marvel Sinematik Evreni'nde heyecan verici yeni bir süper kahraman ekibini ağırlıyor. Binlerde yıla yayılan destansı hikaye, insanlığın en eski düşmanı The Devants'a karşı yeniden bir araya gelen bir grup ölümsüz kahramanı konu alıyor."

Eternals, 5 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading