Yandex Metrica

Chloe Zhao imzalı Eternals'tan yeni fragman yayınlandı

Chloe Zhao imzalı Eternals'tan yeni fragman yayınlandı

Marvel Studios, Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao'nun yönettiği Eternals filminden yeni fragmanı yayınladı. Film, Kasım ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

06.02.2024, 02:10

Bu yıl ödül sezonunda adından söz ettiren ve Oscar kazanan "Nomadland" filmine imza atan Chloe Zhao, bu kez bir Marvel filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Marvel Studios, yaklaşan Eternals filminden yeni bir fragman yayınladı. Fragman, Marvel Sinematik Evreni'ndeki en yeni süper kahraman ekibine şimdiye kadarki en iyi bakışı sunuyor. Kahramanlar, dev bir galaktik tehditle karşı karşıya.

"Avengers Endgame" olaylarından sonra geçen film, insanlığı Deviant'lara karşı korumak için birlikte mücadele eden, 7 bin yıldan fazla süredir Dünya'da olan uzaylı bir ırkı konu alıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

MARVEL ETERNALS FİLMİ OYUNCU KADROSU

Eternals, Marvel Sinematik Evreni'nde mücadelenin bir parçası olan 10 yeni kahraman tanıtmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Salma Hayek, Lauren Ridloff, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan, Brian Tyree Henry, Ma Dong-seok ve Lia McHugh gibi isimler yer alıyor.

Eternals, 5 Kasım'da sinemalarda olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading