Yandex Metrica
SON DAKİKA
Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan 9 yıldır küs! İşte olayın perde arkası

Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan 9 yıldır küs! İşte olayın perde arkası

Leyla ile Mecnun 8 yıl aranın ardından yeniden izleyici ile buluşurken, dizide Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın beraber sahnesinin olmamasının nedeni ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

16.02.2024, 10:24

Bir dönem TRT1 ekranlarının efsane dizisi olan Leyla ile Mecnun, 8 yıl sonra Exxen için yeniden hayata geçirildi. Eski kadronun yeniden bir araya geldiği dizi, yoğun ilginin ardından 2. sezon çekimlerine başladı. Ancak dizide bir ayrıntı herkesin dikkatini çekti. Erdal Bakkal'ı canlandıran Cengiz Bozkurt ile İskender'e hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan'ın hiç birlikte sahnesi yoktu. İki oyuncunun birbirleriyle küs olduğu iddia edildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt, dizinin TRT'de yayınlandığı dönemden, yaklaşık 9 yıldan beri küs. Ahmet Mümtaz Taylan'ın set çalışanlarına kaba davrandığı ve mobbing yaptığı iddia ediliyor. Bardağı taşıran son damlanın ise Taylan'ın dizinin yardımcı yönetmeni ile kavga etmesi olduğu belirtildi.

Set çalışanları, Leyla ile Mecnun çekimleri sırasında yardımcı yönetmenin Ahmet Mümtaz Taylan'ın kaba hareketlerine dayanamayıp "Yeter, artık senin bağırmalarına, aşağılamalarına katlanamıyorum, evli barklı adamım ben" diyerek ekibiyle birlikte işi bıraktığını anlattı. Yine set amirinin oyuncuya "Ekibime küfretme" diyerek üzerine yürüdüğü iddia edildi.

"HER GÜNÜ BİZE ZEHİR ETTİ"

Yaşanan olayların ardından Cengiz Bozkurt'un "Adam güle oynaya çekeceğimiz dizinin her gününü bize zehir etti. Ben bu adamla hiçbir yerde sete çıkmam." dediği öne sürüldü. Dizinin Exxen ile yeniden hayata geçirileceği dönem ekibin kabul etmesine rağmen Cengiz Bozkurt'un "Hayır" dediği konuşulmuştu.

Ilıcalı'nın dizinin haklarını satın almasının ardından Cengiz Bozkurt'un Ahmet Mümtaz Taylan'la bir araya gelmemesi şartıyla dizide yeniden rol almayı kabul ettiği ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading